Terrine van Eendenlever, kweepeer compote, noten toast
Gerookte zalmfilet, Hollandse garnalen, gerookte paling van Eveleens met cocktailsaus
Steak tartaar op cederhout met ui, cornichons en een kwartel-dooier
Carpaccio van lauw warme heilbot met olijven, gedroogde tomaat en huisgemaakte dressing
Halve patrijs, mesclun salade, gemarineerde bospaddenstoelen , roosje van noten
Half dozijn slakken, huisgemaakte kruidenboter
Rode pepers, walnoten, geroosterd brioche brood, bloedsinaasappel marmelade
Klassieke uiensoep met kaas en croutons
Dagverse vis, jonge prei, mosselen, waterkers crème en Noilly Prat saus
Gegrilde zeebaarsfilet, geroosterde asperges en truffeljus
Kalfszwezerik, gestoofde spitskool en calvados-saus
Ossenhaas, truffel duxelles, spinazie en rode wijnsaus
Gebraden hazenrug en hazenpeper stoofpotje, knolselderij crème, spruiten en vosbessen-jus
Gebraden hertenbout, bospaddenstoelen, amandelcrunch en veenbessen-saus
Citroen tijm risotto met gefrituurde Hennenei en Abondance kaas
Huisgemaakte frites / salade
3 bolletjes vanille roomijs, chocolade, advocaat en slagroom
Frans flensje met slagroom en roomijs
Soesdeeg met pralineroom en amarena kersen
Kaasplankje, appelstroop en vijgencompote
Bedankt voor uw reservering.